Rob Drijvers Wijnkisten

Contact

 & route

Heeft u nog vragen of kunnen we u ergens mee van dienst zijn?
Neem telefonisch contact met ons op tel. 013-5181456
of stuur ons een e-mail info@drijvers.nl

Wij zoeken graag samen met u naar een passende invulling van uw wensen.

Om bij Drijvers Wijnkisten te komen
kunt u onderstaande route volgen.

Vanuit Den Bosch:
Vanuit De Bosch rijdt u in de richting van Tilburg. Op de A58, t.h.v. Tilburg neemt u afslagnummer 11 (Goirle). U houdt Turnhout/ Goirle aan (Blaakweg). Op de Blaakweg neemt u de afslag Riel. U rijdt de gemeente Riel binnen en blijft de weg volgen in de richting van Alphen. Voordat u de gemeente Riel weer uit rijdt ziet u aan de rechterkant Drijvers Wijnkisten. U kunt voor de deur parkeren.

Vanuit Breda: Vanuit Breda rijdt u, over de A58 in de richting van Tilburg. Op de A58, t.h.v. Tilburg neemt u afslagnummer 11 (Goirle). U houdt Turnhout/ Goirle aan (Blaakweg). Op de Blaakweg neemt u de afslag Riel. U rijdt de gemeente Riel binnen en blijft de weg volgen in de richting van Alphen. Voordat u de gemeente Riel weer uit rijdt ziet u aan de rechterkant Drijvers Wijnkisten. U kunt voor de deur parkeren.

Vanuit Waalwijk: Vanuit Waalwijk rijdt u in de richting van Tilburg (N261). U rijdt Tilburg in en gaat alsmaar rechtdoor ( Midden Brabantweg/ Hasseltrotonde/ Ringbaan West). Na het Texaco benzinestation houdt u Turnhout/ Goirle aan en gaat over de A58 heen (Blaakweg). Op de Blaakweg neemt u de afslag Riel. U rijdt de gemeente Riel binnen en blijft de weg volgen in de richting van Alphen. Voordat u de gemeente Riel weer uit rijdt ziet u aan de rechterkant Drijvers Wijnkisten. U kunt voor de deur parkeren.

Vanuit Alphen: Vanuit Alphen houdt u Tilburg aan en net nadat u Riel inrijdt gaat u de eerste weg links, dit is de Spoorweide waar u op de hoek Drijvers Wijnkisten ziet staan. U kunt voor de deur parkeren.
Grotere kaart weergeven


Rob Drijvers Wijnkisten
Spoorweide 2, 5133 NM Riel
[T] 013-5181456
[M] 06-48356646
[M] 06-51189589
[E] info@drijvers.nl

Privacy Statement