Rob Drijvers Wijnkisten

Informatie

 & aanleverspecificaties

Al onze kisten met schuifdeksel zijn uitgevoerd in een zeer goede kwaliteit hout, 12 mm dik rondom geschaafd, voorzien van afgeronde zijkanten en in de kist geplaatste separatie-schotjes. De bijpassende schuifdeksel is voorzien van een duimschuifje (ook geschikt voor champagneflessen). De bodem bestaat uit 8 mm dik geschaafd hout en is onderling verbonden met groef en messing.

Ook in onze collectie zijn de 'dunwandige kisten' in de Franse en Hollandse maten, uitgevoerd in zeer goede kwaliteit hout ( 5,5 mm dikte ) met geplaatste separatie-schotjes en voorzien van deksel uit één stuk. De Franse en Hollandse 4-5-6 vaks modellen worden uitgevoerd met een 9 mm dikke romp, zodat de deksel aan alle zijden beter te bevestigen is.

Al onze kisten zijn gestapeld op pallets en ingeseald. De deksels worden op de pallet gestapeld in aantallen, gelijk aan de hoeveelheid kisten. Als u dit wenst, kunt u de kisten ook los afhalen. Een pallet samenstellen met gecombineerde kisten is ook geen probleem.

Naast de ruime collectie standaardkisten is er ook ruimte voor eigen ideeën en maten, zowel in wijnkisten als geschenkkisten. Natuurlijk verzorgen wij ook uw tekst of logo op de kisten.

DPD verzenden

Wij kunnen uw bestelling via DPD Post verzenden. Per pakket kunnen 35 1-vakskisten, 21 2-vaks kisten of 14 3-vakskisten verzonden worden. Per pakket kost dit 12,50 euro excl. BTW. Wij regelen dit graag voor u, echter zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele schade of problemen tijdens het transport.Wij verzorgen ook uw tekst of logo op de wijnkisten.


Hieronder staan onze aanleverspecificaties m.b.t het bedrukken van kisten.

Aanleveren bestanden

Logo's:
Adobe Illustrator .EPS 9.0 of hoger, geschikt voor PC.
Alle fonts omgezet naar lettercontouren.
Kleuren aangegeven als Pantone PMS.
Formaat 1:1, of uiteindelijke formaat duidelijk aangeven.
Foto's:
Adobe Photoshop bestanden CS1 of hoger
(in lagen, als PSD) aanleveren op 300 dpi (formaat 1:1) geschikt voor PC.
Bestanden:
Deze kunnen aangeleverd worden via e-mail (tot 10MB grootte) of via www.wetransfer.com.